Banenplan

Wij spelen als Tennisvereniging Neckslag vanaf 1 april buiten. Er zijn 7 banen waarop de leden van TV Neckslag vrij kunnen spelen, te weten baan 9 t/m 13, 15 en 16. Op twee banen wordt door de Tennis-school Franke les gegeven. Op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 23.00 uur kan gespeeld worden op 4 verlichte buitenbanen. In de weekenden van 9.00 uur t/m 19.00 uur. Baan 14 is niet van onze vereniging, maar indien beschikbaar mogen onze leden er wel gebruik van maken.

Voor het reserveren van onze verenigingsbanen dient men af te hangen middels uw KNLTB spelerspas via het JIBA afhangbord. Dit afhangbord vindt u links bij de entree bij het mededelingenbord van onze vereniging. Voor het gebruikmaken van de baan van het centrum (14) dient u te overleggen met het barpersoneel.

De binnenbanen 1 t/m 4 kunnen uitsluitend worden gebruikt indien het weer het niet toelaat om buiten te spelen (regen en/of windkracht 5 of meer). Dit dient wel met het aanwezige barpersoneel te worden overlegd.

De binnenbanen 5 t/m 8 zijn uitsluitend voor de verhuur door het centrum. Hier kan dus geen gebruik van worden gemaakt.

 

Senioren kunnen vrijspelen op:
* maandag t/m vrijdag van 9.00 uur t/m 23.00 uur (buiten op 4 verlichte banen).
* zaterdag en zondag van 9.00 uurt/m 19.00 uur.

Jeugdleden kunnen vrijspelen op:
* maandag t/m zondag van 9.00 uur t/m 19.00 uur.

Tijdens de KNLTB voorjaarscompetitie is het met name in de weekeinden erg druk op de buitenbanen. Op alle dagen wordt er competitie gespeeld. In overleg met de wedstrijdleiding kan gebruik worden gemaakt van vrij liggende buitenbanen en mogelijk een binnenbaan.

Dit zelfde geldt ook tijdens evenementen zoals clubkampioenschappen en grote toernooien. Ook in die weken zijn alle banen in gebruik. Informeer van tevoren bij het barpersoneel om teleurstelling te voorkomen.

In alle gevallen dient u te overleggen met de wedstrijdleiding.

Wij rekenen op uw begrip.