Competitie

Alle tenniskids spelers en jeugdleden kunnen elk jaar deelnemen aan competities van de KNLTB. Voor kinderen t/m ongeveer 13 jaar heet dit de Worldtour Tenniskids en werkt met een kleurensysteem. Jeugd van 13 t/m 17 jaar kunnen spelen in diverse officiele competitievormen. 
 
Worldtour Tenniskids (rood en oranje) tot ongeveer 11 jaar

De worldtour is een officiele competitie van de KNLTB en vindt 6x plaats op zondagochtend in de periode maart t/m augustus. Op deze momenten spelen de kinderen met hun team tegen teams van andere verenigingen. De teams worden door VGTA en onze Tenniskids functionaris samengesteld.

Competitie Tenniskids (groen) voor de jongste jeugd 11 t/m 13 jaar

De competitie voor de categorie groen is 7x op de woensdagmiddag in de periode april t/m mei. Op deze momenten spelen de kinderen met hun team tegen teams van andere verenigingen. De teams worden door VGTA en onze Tenniskids functionaris samengesteld.

 

Competitie jeugd 13 t/m 17 jaar

De jeugdteams van 13 t/m 17 jaar kunnen meespelen in diverse competitiesoorten. Voor meer informatie en aanmelden voor Worldtour Tenniskids kunt u zich wenden tot de Tenniskids Functionaris Marco Heintz: tennisverenigingneckslag@gmail.com . Voor informatie over de competities voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar kunt u zich wenden tot de verenigingscompetitieleider van onze vereniging Suzanne Bielders, competitie@tvneckslag.nl