Onze club ingeloot voor de Deen Jeudsponsoractie

Beste leden,

TV Neckslag is dit jaar ingeloot voor de DEEN Jeugdsponsor Actie welke vanaf zondag 18 september start. Het bedrag wat er met deze actie opgehaald wordt, komt ten goede aan nieuwe tenniskids leden van TV Neckslag. Wij willen met dit bedrag volgend jaar 40 nieuwe tenniskids spelers lid maken van onze vereniging voor 50% van de contributiekosten.

 

Hoeveel dit bedrag wordt, dat hebben jullie als leden allemaal zelf in de hand. Hoe meer munten er in de koker van TV Neckslag komen hoe hoger het uiteindelijke bedrag zal zijn. Daarom willen we jullie vragen om zoveel mogelijk munten te gaan verzamelen en in de koker te deponeren van TV Neckslag. En vergeet niet om ook je familieleden en vrienden te vragen om munten te verzamelen voor onze vereniging.

Het DEEN filiaal waar je de koker voor TV Neckslag kan vinden is op het Van Damplein in de Weidevenne. Mocht je daar niet je boodschappen doen, maar bij een andere DEEN, dan kunnen jullie de munten ook inleveren bij de bar van het tenniscentrum. Er staat een grote pot op de bar om de munten te verzamelen.

Spaar allen mee om er weer een groot succes van te maken!