Vacatures Competitie Commissie

Beste leden,

De najaarscompetitie komt er alweer aan en binnen niet al te lange tijd starten de voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2017. 

Voor onze vereniging hebben Jeanine, Annelies en Yvonne de laatste jaren alles voor de competitie geregeld. De dames hebben nu aangegeven dat zij na de najaarscompetitie het stokje willen overdragen. Jeanine verzorgde de inschrijvingen voor de jeugd en is de Vereniging Competitie Leider (VCL), Annelies en Yvonne verzorgden de inschrijvingen voor de senioren.

Om komend jaar competitie te kunnen spelen is het bestuur nu met spoed op zoek naar leden die deze taken op zich willen nemen. Tevens zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die bereid is om via e-learning zijn/haar certificaat VCL te halen. De KNLTB start binnenkort met een opleiding VCL, en de vereniging zal de kosten voor haar rekening nemen.

Wij vragen dus vrijwilligers voor deze belangrijke taken.

Mocht je interesse hebben en willen weten wat deze taken inhouden en wat de tijdsinvesteringen daarvoor zijn, willen Jeanine, Annelies en Yvonne de kandidaten best inzicht geven in de werkzaamheden. Tevens hebben zij zich bereid verklaard om de nieuwelingen in te werken in de procedures.

Voor de voortgang van de competitie is de komst van nieuwe vrijwilligers zeer belangrijk! Zonder een VCL kan er namelijk geen competitie gespeeld worden.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@tvneckslag.nl

 

Namens het bestuur,

Ries Schellingerhout

Voorzitter TV Neckslag