Tennisles

Tennislessen
 
De tennislessen bij Tennisvereniging Neckslag worden gegeven door Tennis-school Franke onder leiding van Joost Franke. Onze vereniging heeft vaste trainers die onze leden de tennissport leren.

Onze vaste trainers zijn:
• Joost Franke (hoofdtrainer) 06-53340880 / joost.franke@ziggo.nl
• Milco Boon (parktrainer) 06-26436186
 
 
Aanmelden voor tennisles
Stuur een mail aan Joost Franke voor alle informatie en aanmelden voor tennisles bij Tennis-school Franke: (website op korte termijn beschikbaar). Voor het volgen van tennislessen dient u ook lid te zijn van Tennisvereniging Neckslag. Inschrijfformulier voor een lidmaatschap vindt u onder Lidmaatschap in de menubalk. Lees ook de informatiebrochure van TVN welke u ook vindt onder Lidmaatschap in de menubalk.

 

Proeflessen

Tennis(kids) is leuk, spannend, en heel erg gezond! Wil je een paar keer tennissen bij onze vereniging? Dat vinden wij hartstikke leuk!

Misschien vind je het wel zo leuk, dat je zelfs lid wilt worden van onze vereniging en mee gaat doen aan echte wedstrijden. Neem contact op met onze parktrainers  Joost Franke en/of Milco Boon (Joost.franke@ziggo.nl). Voor je het weet, sta jij op de baan!

Vragen of meer informatie

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, neem dan contact op met onze trainers via bovengenoemd emailadres of telefoonnummer.