Voorjaars/najaarscompetitie

Beste competitiespelers,

Senioren kunnen elk jaar deelnemen aan diverse competitievormen: voorjaarscompetitie, najaarscompetitie en wintercompetitie. Hier treft u het  BestandInschrijfformulier_VjC2019.xlsxaan!

Tijdens de competities

Onderstaand laten wij een aantal zaken de revue passeren, die voor een ordentelijk verloop van de competitie belangrijk zijn.

Tijdens de speeldagen van de voorjaars/najaarscompetitie is er indien nodig een baancommissaris op het park aanwezig. De taak van de baancommissaris is zorgdragen voor het toewijzen van de banen aan de diverse teams en verder ordelijk verloop van de partijen. De indeling van de banen is van te voren met zorg door de competitieleider van de vereniging samengesteld. Uiteraard kan gedurende de dag hiervan worden afgeweken (voortschreidend inzicht).

Elke competitiespeler/ster kan verplicht worden om een dagdeel als baancommissaris op te treden. Deze verplichting doet zich voor indien er te weinig leden zich aanmelden voor deze taak.

Zoekt u een telefoonnummer van een medespeler, of van een medelid waartegen u wilt tennissen? Dat is eenvoudig te regelen:

-> ga naar www.knltb.nl,
Klik op MijnKNLTB aan en toets in uw bondsnummer (op uw pasje) en uw wachtwoord in;
klik bij Mijn vereniging op : Ledenlijst.

Indien u op zoek bent naar een mogelijke invaller, neem dan gerust contact op met onze competitieleiders. Zij kan u mogelijk aan een invaller helpen.

Competitieleiders senioren:

Suzanne Bielders

......